Uniós támogatások

GINOP PLUSZ-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

A kedvezményezett neve: HÉTRÉT Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: A Hétrét Kft. kerékpáros szolgáltatásainak fejlesztése Őriszentpéteren

A szerződött támogatás összege: 6 556 592 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A HÉTRÉT Kft. tevékenységében összekapcsolódik a rendezvényszervezés és a kerékpáros turisztikai szolgáltatás. Az általa szervezett Hétrétország köztivál programjában rendszeresen szerepelnek kerékpáros- és egyéb szabadidős, természetközeli, közösségi események, melyekhez a kerékpár kölcsönző nyújt kedvezményes bérleti lehetőséget és túrainformációt.

Jelen projekt célja, hogy a már 6 éve működő kerékpárkölcsönzési szolgáltatási tevékenységhez kapcsolódóan szervizelési és megfelelő ügyfélkiszolgálási lehetőséget tudjon biztosítani a Kft. Mivel a környéken nagyon népszerűvé vált a kerékpárkölcsönzés ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a szerviz szolgáltatásra is, így nem csak a turisták, hanem a helyi lakosság igényeit is ki tudja elégíteni a kerékpárszervízeléssel. A projekt keretében fejlesztendő másik tevékenységgel, az Italszolgáltatással, a kerékpárkölcsönző és az újonnan kialakításra kerülő szerviz ügyfélkörét tudja kiszolgálni frissítő italok forgalmazásával.

A projekt eredményeképpen létrejön egy négy-évszakos, korszerű, látogatóbarát kerékpáros pihenő állomás Őriszentpéteren, mely a térségben egyedülálló komplex szolgáltatást nyújt majd. Az átalakításra kerülő épületben funkcióváltás valósul majd meg, ahol az ügyfelek hosszabb időt eltölthetnek, továbbá a kölcsönzés és a kerékpár javítás mellett túrainformációkat kaphatnak, illetve üdítőkkel frissíthetik magukat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

KÖZtiválPONT

Malom Látogatóközpont (Őrségi Teleház)
9941 Őriszentpéter, Városszer 116.
Telefon: 0694548038
E-mail: orseg@orseg.hu hetretorszag@orseg.hu