STAND-UP BUDAPEST

MALOM LÁTOGATÓKÖZPONT
2020-08-20 18:00

A Stand-up Budapest egy 2018-ban alakult feltörekvő underground stand-up comedy társulat. Tagjai függetlenek, szókimondók és újítók. Ligeti Dániel és Török Ádám azzal a céllal hozták létre a klubot, hogy felkavarják az állóvizet és új színt hozzanak a magyar stand-up comedy világába.

Stand-uposaink azért lépnek színpadra, hogy megmutathassák, hogyan lehet humorral reflektálni a társadalomra.Estjeinken igyekszünk megidézni az angol és amerikai autentikus underground klubéletet. Adott egy olyan szórakozási forma, ahol a nevetésé a főszerep.

Tagjaink olyan tehetséggel és humorral megáldott karakterek, akik néha kicsit másképpen látják a világot. Sőt a műfaji kereteket is feszegetik, olyan alternatív produkciók bemutatásával, mint a stand-up és a bűvészet. Szeretnék bemutatni különböző karakterek eltérő humorvilágát és elhozni a new yorki, londoni klubhangulatot Budapestre.


HeLyszín

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Megosztás

KÖZtiválPONT
Malom Látogatóközpont (Őrségi Teleház)
9941 Őriszentpéter, Városszer 116.
Telefon: 0694548038
E-mail: orseg@orseg.hu; hetretorszag@orseg.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram