Dobronka cirkusz világszám

2022.08.20.15:00
Őriszentpéter, Pajtaszínház

Dobronka kisvárosának álmos utcáin régi plakátok foszlányai röpködnek. „Micsoda napok voltak azok, amikor az a világhírű cirkusz érkezett hozzánk…” − töprengett magában Vogeltanz Aladár, a dobronkai órásmester. „Dobronka utcái hirtelen élettel és izgalommal teltek meg… A levegőben narancsvirág illata és trombita hangja szállt, a kisasszonyok szeme szikrázott, a férfi népnek szebben pöndörödött a bajsza, mint valaha, és az egész város − mint egy égi ringlispíl − három napig a világító cirkuszi sátor körül forgott… Bárcsak vissza lehetne tekerni az időt…!” − gondolta az órásmester.A hajdani vándor mutatványosok által megalkotott és ápolt műfaj − a marionett cirkusz − bája és szépsége előtt tiszteleg az előadás; ezt idézi fel, és erre emlékeznek játékukban oroszlánordítással, légtornászbukfencekkel, papírrózsákkal, szelídített hintalóval, élő muzsikával és a világ valamennyi csodájával!

Szerző: Boráros Milada
Tervező: Boráros Szilárd
Zeneszerző: Takács Dániel
Rendező: Boráros Milada
Szereplők: Lehőcz Zsuzsa, Takács Dániel
Ajánlott 3 éves kortól.

Belépő: 1500.- Ft / 750 Ft (14 éves kor alatt)

Az előadásokon 10 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében vehetnek részt. 4 éves korig nem kérünk belépőjegyet, de a kísérőt arra kérjük, vegye ölébe a gyermeket.

Hétrétországban az idei programok java része az őriszentpéteri Pajtaszínházban kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy korlátozott nézőszámban tudunk helyet biztosítani az előadásokra.
Ezért érdemes előre gondoskodni a jegyekről és megvásárolni őket elővételben, online.
Ha elővételben elkel az összes jegy egy előadásra, akkor nem lesz helyszíni jegyárusítás.
Erről a honlapon illetve a Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást az adott programnál.
Köszönjük a megértést!

KÖZtiválPONT

Malom Látogatóközpont (Őrségi Teleház)
9941 Őriszentpéter, Városszer 116.
Telefon: 0694548038
E-mail: orseg@orseg.hu hetretorszag@orseg.hu